Nieuw: F1 Circuits en 21x30 formaat 🏁 | Gratis verzending bij bestellingen vanaf €15

Over ons


Kennen jullie die verhalen van dingen die beginnen als een grap tijdens een kopje koffie met vrienden? Dit is precies hoe PRNTS is ontstaan. Wij zijn Jasper, Lucas en Wessel, 3 studenten aan de Technische Universiteit in Eindhoven.
Tijdens een kopje koffie in de bibliotheek vertelde Wessel dat hij nieuwe schilderijtjes op zijn studentenkamer had hangen. Jasper en Lucas waren meteen geïnteresseerd, omdat zij kale muren hadden, en alle bestaande schilderijtjes die te koop waren pasten niet in een studentenbudget.
'Als wij dit willen, dan willen anderen dit misschien ook wel!' Dachten we. Na wat marktonderzoek bij vrienden, familie en huisgenoten bleek er al snel veel vraag te zijn naar betaalbare schilderijtjes.

Waar we in het begin nog prints van dieren en planten verkochten, bleek al snel dat er meer interesse was in iets persoonlijkers. Na veel trial-and-error met het ontwerp, zijn we er uiteindelijk in geslaagd om onze city prints zoals deze er nu zijn te maken. En hoe leuk het ook was om al jullie Instagram-DM's te beantwoorden (Check ook onze insta! Studentenschilderijtjes 🖼️ (@studentenschilderijtjes) • Instagram-foto's en -video's), en we dit nog altijd met veel liefde zullen blijven doen, werd het tijd voor een professionele webshop.

Onder de naam Studentenschilderijtjes werden veel studenten voorzien van prints van hun geboorteplaats of stad waar ze studeren. Echter werd er ook al vrij snel geconcludeerd dat het klantenbestand niet alleen uit studenten meer bestond. Daarom is er gekozen voor een algemenere, inclusievere bedrijfsnaam: PRNTS was geboren.

Neem gerust een kijkje, en mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, of door in onze Insta DM's te sliden.

Groetjes,

Wessel, Lucas en Jasper

De oprichters van Studentenschilderijtjes: v.l.n.r. Wessel, Lucas, Jasper