5 Perfecte Cadeau-ideeën voor Studenten

5 Perfecte Cadeau-ideeën voor Studenten

Is een vriend(in), zoon/dochter, of huisgenoot binnenkort jarig? Of ben je uitgenodigd voor een afstudeerborrel? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een cadeau, en wij weten als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om een perfect cadeau te bedenken voor een student. Geen zorgen, hieronder vind je vijf ideeën om je op weg te helpen!

1. Boeken(bon)
Een boek is altijd een leuk cadeau. De vraag blijft natuurlijk wel of je moet gaan voor een roman, thriller, of zelfhulpboek. Mocht je geen idee hebben, is een boekenbon altijd een veilige keus.

2. LP
Muziek luisteren met een platenspeler is weer helemaal hip. Grote kans dat de student in kwestie deze ook op zijn/haar kamer heeft staan. Een LP is dan altijd een leuk cadeau. En als je tweedehands zoekt of op een markt, dan hoeft het ook helemaal niet duur te zijn.

3. Kookbenodigdheden 
Tijdens de studententijd werken de meeste studenten ook aan hun kookkunsten. Extra keukengerei of een mooi kookboek komen daarom altijd van pas. Mocht het nog niet zo goed gaan met het koken, kan een cadeaubon voor een maaltijdbezorger natuurlijk ook altijd ;-). 

4. Koffie/thee pakket
Wie houdt er nou niet van een lekkere bak koffie of een heerlijk kopje thee? Stel zelf een pakket samen met koffie bonen/cups of diverse soorten theezakjes, zoetigheid, en een mooie mok. Origineel om te geven, leuk om te krijgen!

5. Studentenkamer decoratie
Mocht de student op zichzelf wonen, bijvoorbeeld op kamers, dan is wat extra aankleding ook altijd welkom. Denk bijvoorbeeld aan een kamerplant of iets voor aan de muur. Een mooi voorbeeld is een stijlvolle stedenprint van bijvoorbeeld de studentenstad of stad van herkomst. Of een inspirerende wereldstad, zoals New York

Terug naar blog

1 reactie

Handige tips, thanks!

Martijn

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.